You are here: Home » Blog » Designers » Breath of Spring by Feli Designs and a freebie

Breath of Spring by Feli Designs and a freebie

by renee on 5 March 2012
in Designers,Freebies,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

Breath of Spring by Feli Designs is one of my most favourite Spring kits. It is just so full of those beautiful and bright spring colours, jam packed with so many fabulous spring elements, like flowers, birds, rabbits and many, many more. This is a kit that makes me feel happy, makes me feel that there is a brand new world, just born and ready and waiting for me to be scrapped. I love spring! And just to let you know, most of the elements in this fabulous kit are photographed and extracted or created by Feli herself. She is an amazing artist!

Breath of Spring van Feli Designs is één van mijn favoriete lente kits. Helemaal gevuld met van die mooie en levendige lente kleuren, volgepakt met zoveel prachtige lente elementen, zoals bloemen, vogels, konijntjes en nog zo veel meer. Dit is een kit waar ik gelukkig van wordt, het geeft met het gevoel dat ik in een nieuwe wereld terecht ben gekomen, pas geboren, erop wachtend dat het wordt gescrapt. Ik hou van de lente. Ik wil jullie ook nog even laten weten dat de meeste elementen in deze kit gefotografeerd en uitgeknipt en/of gemaakt zijn door Feli zelf. Ze is een ware kunstenaar!

Besides this fabulous kit Feli also created a gorgeous set of clusters with this kit and believe me, clusters created by Feli are amazing!

Naast deze prachtige kit heeft Feli ook nog een set hele mooie clusters gemaakt met deze kit en geloof me, clusters gemaakt door Feli zijn gewoonweg fantastisch!

Of course you can also buy the Breath of Spring Bundle, which not only contains the kit and the clusters but also 4 beautiful bonus quickpages, ready for you to use.

Natuurlijk kun je ook de Breath of Spring Bundle kopen, welke niet alleen de kit en de clusters bevat, maar ook 4 prachtige bonus quickpages, klaar om gebruikt te worden.

Now I’m not nearly as good as Feli, but I did try to make you a nice quickpage. It does show you a tiny bit of what is possible with this kit. Please enjoy!

Nu ben ik bij lange na niet zo goed als Feli, maar ik heb toch geprobeerd een leuke quickpage voor jullie te maken. Het laat je in ieder geval een heel klein beetje zien van wat er allemaal mogelijk is met deze kit. Veel plezier ermee!

***download***

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Donna 5 March 2012 at 8:23 pm

Thanks!!

Reply

2 Lee 6 March 2012 at 9:56 pm

This is So Cute! Thank you Very Much! :)

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: