You are here: Home » Blog » Designers » Play with colors by Designs by Brigit and a quickpage

Play with colors by Designs by Brigit and a quickpage

by renee on 16 April 2012
in Designers,Freebies,New Designers,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

I so happy to tell you about this fabulous new designer we have at The Studio. Her name is Brigit from Designs by Brigit and she designs the most beautiful kits. I am so thrilled she joined The Studio team and I’m sure you will be happy with her too. She already has a lot of gorgeous stuff in her store, so please go and take a look right here. Now I will show you her new kit Play with Colors. It’s a beautiful kit filled with lots of real elements in dark red, soft brown and green colors! Brigit created a set of beautiful warm colored papers to go with these elements. This kit is so right for all kind of pages and photo’s and I’m sure you will be able to use it over and over again!

Ik ben erg blij jullie te kunnen vertellen over een geweldige nieuwe designer bij The Studio. Haar naam is Brigit van Designs by Brigit en ze maakt prachtige scrapkits. Ik ben helemaal enthousiast dat ze zich bij het team van The Studio aangesloten heeft en ik weet zeker dat jullie ook blij zullen zijn met haar. Ze heeft nu al een heleboel super mooie spullen in haar winkel, dus neem maar gauw eens een kijkje hier. Ik laat nu haar nieuwste kit Play with Colors zien. Het is een prachtige kit gevuld met veel realistische elementen in donker rood, zacht bruin en groene kleuren. Brigit heeft een set prachtige warm gekleurde papers gemaakt die bij de elementen passen. Deze kit is perfect voor alle soorten layouts en foto’s en ik weet zeker dat je er heel lang plezier van zult hebben!

Besides the kit you can also buy the beautiful set Play with Colors clusters or the fabulous Play with Colors Quick pages by Designs by Brigit. Of course you can also save a lot of money and go for the Play with Colors Bundle.

Naast de kit kun je ook de mooie set Play with Colors clusters of de prachtige Play with Colors Quick pages van Designs by Brigit kopen. Natuurlijk kun je ook een boel geld besparen en gaan voor de Play with Colors Bundle.

I have a quickpage made for you with this beautiful kit. I do hope you will enjoy it!

Ik heb een quickpage gemaakt voor jullie met deze prachtige kit. Ik hoop dat jullie het mooi vinden!

***Download***

{ 1 comment… read it below or add one }

1 mischalaneous 22 April 2012 at 8:34 am

Beautiful! Played with the colors of this palette & everything came out a winner. THANKS very much!

Reply

Leave a Comment

*

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: