You are here: Home » Blog » Products » Collabs » You’re the Best Mom + a freebie

You’re the Best Mom + a freebie

by renee on 11 May 2012
in Collabs,Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

The designers Nibbles Skribbles, Scrappy Cocoa, Digilicious Designs, Monika Designs, Let Me Scrapbook and eqrAveziur have come together to bring you this gorgeous and huge collection “You’re the Best Mom“.

A Mom plays many roles throughout the life of her child – a caregiver, an advisor, a friend. As children, saying ‘I love you Mom, you’re the best!’ comes easily. As a teenager, we often forget to express those sentiments, sometimes for years at a time. As adults, we finally begin to recognize and fully appreciate our mother – the many lessons she has taught us, the sacrifices she has made for our happiness. You’re the best Mom is the perfect kit for reminding ourselves (and our Moms!) of just that –  that she’s one of a kind, special, unique, and truly the best. With blues and pinks for a boy or girl, flowers, ribbons, hearts, and I love yous, You’re the best Mom is perfect for Mother’s day pages, or any day pages really!

De designers Nibbles Skribbles, Scrappy Cocoa, Digilicious Designs, Monika Designs, Let Me Scrapbook en eqrAveziur hebben samen gewerkt om voor jullie deze geweldige en enorme collectie  “You’re the Best Mom” te maken.

Een moeder heeft veel rollen gedurende het leven van haar kind, ze zorgt en verzorgt, ze geeft raad, ze is een vriendin. Kleine kinderen zeggen vaak: ïk hou van je mam”, maar tieners vergeten dit vaak te zeggen. Als volwassen beginnen we dan onze moeders echt te waarderen en begrijpen, alles wat ze ons geleerd heeft blijkt waardevol, alle opofferingen die ze voor ons gedaan heeft zodat wij gelukkig konden zijn als kind. Your the Best Mom is de perfecte kit om onszelf er aan te herinneren (en onze moeders ook) dat ze speciaal is, uniek, de beste moeder van de wereld. Met blauwe en roze kleuren voor zowel jongens als meisjes, met bloemen, linten, hartjes en “ik hou van jou’s” is deze kit helemaal geschikt voor alle moederdag layouts en eigenlijk alle moeder layouts!

 

I’ve created this quickpage for you with my own mother in mind. I love my mom and I love this kit! I hope you like it!

Ik heb deze quickpage voor jullie gemaakt met mijn moeder in mijn gedachten. Ik hou van mijn moeder en van deze kit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

***Download***

{ 7 comments… read them below or add one }

1 Karen Schulz 11 May 2012 at 10:10 pm

Beautiful kit, and an amazing free gift! Thanks, ladies!

Reply

2 Carol 12 May 2012 at 2:08 am

Thank you so much for this beautiful page. Your love for your mother comes through with your design of this kit — it’s gorgeous.

Reply

3 Donna 13 May 2012 at 1:35 am

Beautiful…Thanks!!

Reply

4 crystalnva 13 May 2012 at 10:53 am

THANK YOU ;~}

Reply

5 Robyn 14 May 2012 at 8:59 am

Thank You For This Beautiful Quick Page.

Reply

6 mischalaneous 14 May 2012 at 4:02 pm

This is so well-done, so elegant & beautiful- like Mothers. THANKS very much, Renee. (You ALWAYS do fabulous work with our designers’ fantastic designs.)

Reply

7 Priscilla 8 June 2012 at 1:44 am

Lovely, thanks so much!!

Reply

Leave a Comment

*

Previous post:

Next post: