You are here: Home » Blog » Designers » Love Comes Softly by Linda Cumberland and a free quickpage for you

Love Comes Softly by Linda Cumberland and a free quickpage for you

by renee on 25 January 2013
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

Love comes ever so softly … with the touch of a hand, a gentle smile, and a soft word spoken. Love Comes Softly is a gorgeous Vintage style Page Kit designed by Linda Cumberland. It is filled with lots of beautiful, soft coloured elements and a set of sweet, warm and lovely papers. Love Comes Softly is the perfect kit for all your photo’s filled with love. No matter if it is the love between adults or the motherly love for a child, this kit adds a loving touch to all your pages!

De liefde is voelbaar in de kleine dingen, een aanraking, een glimlach een liefdevol woord. Love Comes Softly is een prachtige, oud lijkende kit ontworpen door Linda Cumberland. Het is gevuld met heel veel, prachtige, zacht gekleurde elementen en een set hele mooie, warme en liefdevolle achtergond papers. Love Comes Softly is de perfecte kit voor al je foto’s die liefde uitstralen. Het maakt niet uit of dit nu de liefde tussen volwassen is, of de liefde tussen een moeder en kind, deze kit geeft een liefdevol gevoel aan al je layouts!

In addition to the kit Linda Cumberland also designed some gorgeous extra’s that all co-ordinate with the kit beautifully! You should really take a look at the Love Comes Softly Chipboard Hearts, the Love Comes Softly Stacked Papers, the Love Comes Softly Clusters and the Love Comes Softly Paper Pack. Of course you can safe lots of money when you buy all of this in one bundle, the Love Comes Softly Bundle, which is currently on sale for a whole 50% off!

In aanvulling op kit heeft Linda Cumberland een aantal prachtige extra’s gemaakt, die allemaal passen bij de kit.  Het is zeker de moeite waard om even te kijken naar de Love Comes Softly Chipboard Hearts, de Love Comes Softly Stacked Papers, de Love Comes Softly Clusters and de Love Comes Softly Paper Pack. Natuurlijk kun je een hoop geld besparen als je dit alles in één bundel koopt, de Love Comes Softly Bundle. Deze is momenteel in de aanbieding met maar liefst 50% korting!

Now it’s time to show you the quickpage I created for you. I loved playing with this bundle and  I hope you like this page! Please enjoy!

Nu is het tijd om mijn quickpage aan jullie te laten zien. Ik vond het erg leuk met deze kit te werken en ik hoop dan ook dat jullie deze pagina leuk vinden. Veel plezier ermee!

***Download***

{ 9 comments… read them below or add one }

1 Linda 25 January 2013 at 9:12 pm

How gorgeous is this Quick Page! Thank you so much Renee! I love it!! :)

Reply

2 Ness 25 January 2013 at 11:24 pm

Beautiful. thanks

Reply

3 Marian 25 January 2013 at 11:34 pm

What a beautiful page ……..thank you!

Reply

4 Carol 26 January 2013 at 4:55 am

Such a gorgeous QP. Thanks you very much.

Reply

5 Jackie 27 January 2013 at 5:19 am

This is so very Pretty,Thank you.

Reply

6 Joyce 28 January 2013 at 1:21 pm

This is so beautiful. Thank you for sharing.

Reply

7 Cairn 28 January 2013 at 3:11 pm

Thank you!

Reply

8 Betty 28 January 2013 at 4:28 pm

Thank you for sharing this beautiful quick page!

Reply

9 Maryanne 31 January 2013 at 4:30 pm

This is so lovely, thank you, off to see about spending some money! :)

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: