You are here: Home » Blog » Designers » The Kiss by Valentina’s Creations and a quickpage for you

The Kiss by Valentina’s Creations and a quickpage for you

by renee on 11 January 2013
in Designers,Freebies,Guest Designers,New Products,Quickpages,theStudio News,Uncategorized Pin this scrappy stuff!

I am so happy to anounce to you this amazing designer who is guesting here at The Studio for the whole month of January. Valentina’s Creations is an incredible, creative designer with a great variety  of beautiful kits. You can see all her products right here. I want to show her newest kit “The Kiss” to you. “The Kiss” is a beautiful romantic and vintage collection, filled with the most beautiful elements and a set of lovely background papers.  There are so many elements in this kit, all in shades of brown, pink and purple and a touch of blue. This collection is just perfect for all your romantic pages and for all those photo’s that are so dear to you!

Ik ben erg blij dat ik jullie een geweldige designer mag aankondigen. Zij is de hele maand januari te gast hier bij The Studio. Valentina’s Creations is een ongelooflijke goede en creatieve designer met een enorme verscheidenheid aan kits. Je kunt haar kits hier bewonderen. Ik wil jullie haar nieuwste kit “The Kiss” laten zien. “The Kiss” is een hele mooie, romantische en oud lijkende collectie, gevuld met de mooiste elementen en een set prachtige en lieve achtergronden. Er zitten erg veel elementen in deze kit, allemaal in de tinten bruin, roze en paars en een beetje blauw. Deze collectie is helemaal perfect voor al je romantische layouts en ook voor al die foto’s die je dierbaar zijn!

Of course there is much more then just the kit. Valentina’s Creations also made a gorgeous set of stacked papers, clusters, quickpages and accents. All to be found in her store, but you can also save money and buy the “The Kiss” bundle, which is currently on sale for a whole 44% off!

Natuurlijk is er veel meer dan alleen de kit. Valentina’s Creations heeft ook een prachtige set stacked papers gemaakt, clusters, quickpages en accenten. Je kunt alles in haar winkel vinden, maar je kunt ook geld besparen door de “The Kiss” bundel te kopen. Deze is momenteel in de aanbieding met maar liefst 44% korting!

Now before I show you my quickpage I need to show you something else. Valentina’s Creations made this fabulous “The Kiss” photobook. It’s really amazing and so easy to use. You won’t find any layered or Png files, just the backgrounds. Print the photobook as it is and put on your photos. Enjoy!

Voor ik jullie mijn quickpage laat zien, wil ik eerst nog even iets anders laten zien. Valentina’s Creations heeft dit prachtige “The Kiss” fotoboek gemaakt. Het is zo gemakkelijk en zo mooi! Er zijn geen verschillende lagen of png files, alleen maar achtergronden. Je kunt het fotoboek printen zoals het is en dan gewoon je foto’s erin plakken. Is dat niet geweldig?

Now it is time to show you my quickpage. I don’t have to tell you I had a great time creating it. How could I not with such a fabulous kit. Please enjoy!

Dan is het nu wel tijd voor mijn quickpage. Ik hoef niet uit te leggen dat ik ervan genoot deze te maken. Hoe zou het anders kunnen zijn als je met zo’n mooie kit mag werken. Veel plezier ermee!

***Download***

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Carol 12 January 2013 at 1:15 am

Thanks so very much for this beautiful QP.

Reply

2 lea 13 January 2013 at 12:20 am

Thanks so much!

Reply

3 Sharon Horswill 13 January 2013 at 7:16 am

Fabulous QP, thank you!

Reply

4 NathL 14 January 2013 at 11:52 pm

what a beautifull kit!
thnk you for this nice QP :)
NathL

Reply

5 Ness 17 January 2013 at 8:20 pm

Beautiful. thanks

Reply

6 danielle 14 July 2014 at 3:12 pm

C’est une très belle page merci pour le partage!

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: