You are here: Home » Blog » Designers » Cocktail party kit by Designs by Brigit and a quickpage for you!

Cocktail party kit by Designs by Brigit and a quickpage for you!

by renee on 24 May 2013
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News,Uncategorized Pin this scrappy stuff!

I was thrilled when I saw this new kit Cocktail party by Designs by Brigit in store. It’s almost the end of May and we hardly had any sunny and warm Spring days here in the Netherlands. I can’t tell you how I long for the sun, for the bright colors, beautiful flowers and greens, being outside all day long enjoying it! No luck I’m afraid, but maybe scrapping with a kit that is filled with all I long for will help to bring me in a sunny mood! Cocktail party has it all, the beautiful and bright colors, a fresh and yet warm feeling, a touch of Spring with a promise of Summer. A perfect kit for Spring pages, Summer pages, outdoor photo’s, children, nature, pets etc. Cocktail party by Designs by Brigit is a must have kit which will last for ever!

Ik was superblij toen ik de nieuwe kit Cocktail party van Desigsn by Brigit in de winkel zag. Het is bijna eind mei en we hebben hier in Nederland nog nauwelijks mooie en zonnige lentedagen gehad. Ik, en met mij zovelen) verlangen enorm naar de zon, naar de vrolijke lentekleuren, mooie bloemen en al het frisse groen. Heerlijk de hele dag buiten zijn om ervan te genieten! Helaas zal dat nog niet lukken, maar misschien helpt het om te scrappen met deze kit die wel alles bezit wat ik verlang. Cocktail party heeft het allemaal, de mooie en vrolijke kleuren, een fris en toch ook warm gevoel, een heleboel lente met een belofte voor de zomer. Deze kit is perfect voor allerlei lente- en zomer layouts, foto’s van buiten, kinderen, de natuur, dieren en ga zo maar door. Cocktail party van Designs by Brigit is een kit die je echt moet hebben en waar je heel lang plezier van zult beleven!

DBB_cocktailparty_prev

Brigit also created a bunch of beautiful addons like the Cocktail party clusters, Cocktail party quickpages, Cocktail party cardstock and the Cocktail party stacked papers. Each as gorgeous as the other!

Brigit heeft ook nog een aantal bijpassende producten gemaakt, zoals de Cocktail party clusters, Cocktail party quickpages, Cocktail party cardstock en de Cocktail party stacked papers. De één nog mooier dan de andere!

cocktail

Of course you can save a lot of money when you buy this all together in one buy! The Cocktail party bundle is on sale right now, for a whole whopping 50% off! To good to miss, don’t you agree? Just hop on over the Brigit’s store and see for yourself!

Natuurlijk scheelt het een hoop geld wanneer je dit alles in één keer koopt! De Cocktail party bundle is op dit moment in de aanbieding met maar liefst 50% korting. Kan niet beter toch? Neem daarom maar vlug een kijkje in Brigit’s winkel, voor het te laat is!

DBB_cocktailparty_BUNDLE

You can imagine I had a good time creating this quickpage for you. It was fun going through all the Spring and Summer photo’s! Please enjoy!!

Je kunt je voorstellen dat het leuk was om deze quickpage te maken en om al die lente- en zomerfoto’s van vorig jaar door te kijken! Veel plezier ermee!!

***Download No Longer Available***

DbyR_cocktailparty_quickpage_preview

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Carol 24 May 2013 at 8:18 pm

Thanks very much for this beautiful QP.

Reply

2 Gisele 25 May 2013 at 6:46 am

Thank you for the nice Freebie.

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: