You are here: Home » Blog » Designers » Back to School by Valentina’s Creations and a free quickpage for you!

Back to School by Valentina’s Creations and a free quickpage for you!

by renee on 23 August 2013
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

It’s that time again that after a long Summer break kids are going back to school. My kids already started a week ago, but other kids me be starting next week or the week after. I always find it special and exiting when the kids start school again, going to a new class, maybe a new school or even starting school for the very first time! Valentina from Valentina’s Creations created the perfect Back to School kit for you. With this kit you can scrap all those awesome photo’s from your kids going to school or even at school. Back to School is a fabulous kit which I sure all kids will love. It has beautiful colors, suitable for both boy’s and girls and is filled with lots of Back to School elements. Also Valentina made the most amazing papers for you to create a perfect background. Back to School is a stunning kit, so be sure you don’t miss it!!

Het is ongeveer de tijd, dat na een lange zomervakantie de kinderen weer naar school gaan. Mijn kinderen zijn vorige week al begonnen, maar er zullen ook kinderen zijn die volgende week of de week erop weer beginnen. Ik vind het altijd een spannende tijd als de kinderen weer naar school gaan, nieuwe klas, misschien een nieuwe school of zelfs voor het eerst naar school! Valentina van Valentina’s Creations heeft een geweldige Back to School kit voor jullie gemaakt. Met deze kit kun je al die prachtige foto’s scrappen van je kinderen naar of op school. Back to School is echt een fantastische kit die alle kinderen ontzettend leuk zullen vinden. Het heeft prachtige kleuren, geschikt voor zowel jongens als meisjes en een heleboel school elementen. Bovendien heeft Valentina een aantal hele mooie papers gemaakt zodat je een perfect achtergrond kunt creeëren. Back to School is echt een geweldig leuke kit, dus zorg ervoor dat je hem niet mist!

valentina_kit_backtoschool

Besides the kit there are a few extra’s just to make it more easier for you to create a page. Just take a look at the beautiful clusters, quickpages en glitter styles!

Naast de kit zijn er een aantal extra’s om het nog makkelijker voor jullie te maken om een mooie pagina te creeëren. Kijk maar een naar deze prachtige clusters, quickpages en glitter stijlen!

valentina_clusterframes_backtoschoolvalentina_album_backtoschoolvalentina_glitterstyles_backtoschool

Of course you can buy all of this together in the Back to School bundle and save yourself a lot of money. The Back to School bundle is currently on sale for over 40% off!

Natuurlijk kun je dit alles ook in één keer kopen. De Back to School bundle is momenteel in de aanbieding met een korting van maar liefst meer dan 40%!

valentina_bundle_backtoschool
Finally here is the quickpage I made for you. I had lots of fun creating it and I hope you like it. Please enjoy!!

En dan is hier de quickpage die ik voor jullie heb gemaakt. Ik vond het erg leuk te doen en ik hoop dat jullie het leuk vinden. Veel plezier ermee!

***Download No Longer Available***

DbyR_backtoschool_quickpage_preview

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Priscilla 23 August 2013 at 1:25 pm

So cute. Thank you!!!

Reply

2 Carol 23 August 2013 at 9:56 pm

Thank you so much for this cute QP. Love it.

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: