You are here: Home » Blog » Designers » Old Christmas by ButterflyDsign and a free quickpage for you!!

Old Christmas by ButterflyDsign and a free quickpage for you!!

by renee on 20 December 2013
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

With Christmas less then a week away, I am really looking forward to cosy and happy family time. For me Christmas is all about family, spending time together, playing games, watching movies, listening to music and of course sing a long! Old Christmas by ButterflyDsign really represents my kind of Christmas feeling. I love the all the beautiful Christmas elements, the red and greens, the Santa’s and the warm feeling the kit gives! Old Christmas is perfect for all your Christmas memories. You can use photo’s from long ago, but photo’s from this Christmas will also shine more when you scrap them with this kit. Old Christmas by ButterflyDsign is one of the best Christmas kits around, so don’t miss it!

Nu het al over een paar dagen kerst is, verheug ik me steeds meer op een gezellig en gelukkig samenzijn met mijn gezin. Voor mij is dat het waar kerst om draait, samen tijd doorbrengen, spelletjes doen, films kijken, muziek luisteren en natuurlijk meezingen! Old Christmas van ButterflyDsign vertegenwoordigt precies mijn kerstgevoel. Ik vind al die kerst elementen prachtig, het rood en groen, de kerstmannen en het warme gevoel wat deze kit uitstraalt! Old Christmas is perfect voor al je kerst herinneringen. Je kunt foto’s van lang geleden gebruiken, maar ook foto’s van deze kerst zullen mooier lijken als je ze met deze kit scrapt. Old Christmas van ButterflyDsign is één van de mooiste kits die ik heb gezien, dus mis het niet!!

butterflyDsign_oldchristmas_pv

If you want some beautiful pages with this kit, but do not have the time to scrap, you can make it easy for yourself. ButterflyDsign created a set of gorgeous quickpages for you, which are currently on sale for 30% off!

Als je graag mooie layouts wil met deze kit, maar zelf niet zoveel tijd hebt om te scrappen, kun je het makkelijk maken voor jezelf. ButterflyDsign heeft een set prachtige quickpages voor je, die momenteel in de aanbieding zijn met een korting van 30%!

butterflyDsign_oldchristmas_pv_qp

And of course I also made a quickpage for you. I hope you like it!! Merry Christmas everbody and I hope you will all have a wonderful time!

En natuurlijk heb ik ook een quickpage voor jullie gemaakt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Gelukkig kerstfeest allemaal en ik hoop dat jullie heerlijke dagen zullen hebben!!

***Download No Longer Available***

DbyR_oldchristmas_quickpage_preview

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Anita 20 December 2013 at 2:33 pm

Thanks for a beautiful quickpage.

Reply

2 Carol 20 December 2013 at 7:08 pm

Thank you so much for this beautiful QP.

Reply

3 Peggy S 20 December 2013 at 10:03 pm

Thank you for this beautiful QP! I really appreciate them when they are lush without obscuring the photo spot. This is perfect.

Reply

4 Blackthorne 22 December 2013 at 6:33 pm

The whole kit is beautiful.
Thanks a lot for the qp ! :D

Reply

5 Leath 23 December 2013 at 8:57 pm

Thank you for the beautiful page.
I trust you have a wonderful Christmas as you celebrate Jesus birth with family and friends
God bless

Reply

6 Therese 21 January 2014 at 3:00 pm

Gorgeous! Thank you so much.

Reply

Leave a Comment

*

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: