You are here: Home » Blog » Designers » Capricorn by JulieC. Designs and a free quickpage for you!

Capricorn by JulieC. Designs and a free quickpage for you!

by renee on 10 January 2014
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,theStudio News Pin this scrappy stuff!

When the winter wind chills the northern air and Capricorn traverses the night time sky, a new year has begun. It is January, a time to reflect upon the year that has passed and to prepare for the year to come. Perfect for project 365/52/12 albums, you will find all of the basics in this collection, from ribbons and bows to flowers and garnet, the gemstone of January. Capricorn by JulieC and Pmarie designs if filled with celestial elements, borders, clusters, flair, tags, and labels containing Capricorn-themed sentiments. You will find papers and mats to match, quick pages, patterned papers, and even stacked. For planning the year you will find calendar pages (in English and in French), and two alpha sets for adding titles, names, dates, and recording events. Perfect for New Year’s resolutions or recaps of last year’s success, January birthdays or January events, if the theme for your pages is January, you will find what you’ll need in Capricorn.

Wanneer de winterlucht kouder wordt door de noordelijke stroming de steenbok aan de hemel verschijnt, weet je dat een nieuw jaar is begonnen. Het is januari en tijd om even terug te kijken naar het voorbije jaar en jezelf voor te bereiden op het jaar wat komen gaat. Capricorn van JulieC en Pmarie designs helpt je hierbij. Het is perfect voor je 365/52/12 projecten. Je zult alle basisbenodigdheden vinden in deze kit, van linten en strikken tot bloemen en natuurlijk de edelsteen granaat. Capricorn van JulieC. Designs and Pmarie designs is gevuld met hemelse elementen, randen, clusters, flairs en een heleboel “steenbok sentiment”. Er zijn papers en bijpassende matjes, quickpages, papers met patronen, en gestapelde papers. Om het jaar te plannen zijn er kalender pagina’s en twee alfabetten voor titels, namen, data ed. Capricorn is perfect voor goede voornemens of voor herinneringen van het afgelopen jaar. Als je een layout wilt maken waarin januari een grote rol speelt, dan is Capricorn de kit voor jou!

jhc_pm_cap_elements_preview

There are lots and lots of extra, just take a look below.

Er zijn erg veel extra’s, kijk maar eens hieronder.

C1

C3

C2

Of course you can buy all this together when you purchase the Capricorn bundle. It’s is currently on sale for a whole 70% off!

Natuurlijk kun je dit alle in één keer kopen als je de Capricorn bundel aanschaft. Het is momenteel in de aanbieding met maar liefst 70% korting!

jhc_pm_cap_preview

I made a quickpage for you with this amazing kit. Please enjoy!

Ik heb een quickpage voor jullie gemaakt met deze prachtige kit. Veel plezier ermee!

***Download No Longer Available***

DbyR_capricorn_quickpage_preview

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Carol 11 January 2014 at 12:39 am

Thanks so much for the pretty QP.

Reply

Leave a Comment

*

Previous post:

Next post: