You are here: Home » Blog » Designers » That’s the Spirit by Feli Designs and a free quickpage for you

That’s the Spirit by Feli Designs and a free quickpage for you

by renee on 20 June 2014
in Designers,Freebies,New Products,Quickpages,Sales & Promotions,theStudio News Pin this scrappy stuff!

Our happiness depends only on ourselves and our perception of life. We decide what we do with what “happens” in life. We have everything we need to enjoy life and then some! Our perception creates our reality! Feli from Feli Designs created That’s the Spirit to remind you how easy it is to feel happy! She used bright and optimistic colors, just to spread the feeling of happiness. With That’s the Spirit you can create all kinds of optimistic and happy pages. You can scrap photo’s from your kids, pets, loved onces and fun situations and That’s the Spirit will bring a smile on your face while you are doing so!

Ons geluk hangt af van onszelf en de manier waarop willen leven. Wij bepalen hoe we omgaan met alles wat in ons leven gebeurt! We hebben alles wat we nodig hebben om van het leven te genieten. Onze perceptie creëert onze werkelijkheid! Feli van Feli Designs heeft That’s the Spirit gemaakt om ons eraan te herinneren hoe gemakkelijk het is om gelukkig te zijn! Ze heeft felle en optimistische kleuren gebruikt om een gevoel van geluk te verspreiden. Met That’s the Spirit kun je allerlei vrolijke en optimistische layouts maken. Je kunt foto’s gebruiken van je kinderen, je huisdieren, de mensen van wie je houdt en van grappige situaties. That’s the Spirit zorgt dan voor een glimlach op je gezicht als je bezig bent!

Feli_TTS_PreviewTS

Besides the kit there are some wonderful extras. Just take a look below or in Feli’s store here

Naast de kit zijn er een aantal prachtige extra’s. Kijk maar eens hieronder over in de winkel van Feli hier

Feli_TTS_PreviewTS_Clusters

Feli_TTS_PreviewTS_Arrangements

Feli_TTS_PreviewTS_QP

Of course Feli made a terrific offer for you. If you buy the That’s the Spirit bundle you will save a lot of money. It is currently on sale for over 60% off!!

Natuurlijk heeft Feli een geweldige aanbieding voor jullie. Als je de That’s the Spirit bundle aanschaft bespaar je flink wat geld. De bundel is momenteel namelijk in de aanbieding met een korting van meer dan 60%!

Feli_TTS_PreviewTS_Bundle

Finally here is the quickpage I made for you. I hopes it will make you happy!

En dan nog de quickpage die ik voor jullie heb gemaakt. Ik hoop dat je er blij van wordt!

***Download***

DbyR_thatsthespirit_quickpage_peview

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

*

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: