≡ Menu

≡ Menu

Precious Dreams by Scrapbrat Designs and a freebie

Yeah, she is back at the Studio, Trudie from Scrapbrat Designs and you just need to take a look at her store to see what fabulous kits she has created for you. Now I got to pick one to highlight is and I choose this awesome kit Precious Dreams, which is full of soft white colours and romantic elements. With this kit you can scrap the most important day of your life, but besides that this kit is a must have for all your precious, filled with love photo’s!  A kit filled with Precious Dreams and don’t we all have a some precious dreams waiting to come out?

Ja, ze is terug bij the Studio, Trudie van Scrapbrat Designs en je moet echt even een kijkje nemen in haar winkel zodat je met eigen ogen kunt zien wat een prachtige kits ze voor jullie heeft gemaakt. Ik mocht er eentje uitkiezen om te laten zien en ik heb gekozen voor de prachtige kit Precious Dreams, die gevuld is met zachte witte kleuren en romantische elementen. Met deze kit kun je de belangrijkste dag van je leven scrappen, maar daarnaast is deze geweldige kit ook uitermate geschikt voor al je dierbare en met liefde gevulde foto’s! Een kit gevuld met waardevolle dromen en hebben we daar niet allemaal eentje van die erop wacht om uit te komen?

Ive made this quickpage for you, just thinking what I should use to give you a good idea of this kit. Well it’s impossible, you really need to buy the kit yourself to get a full picture, cause there are many, many more beautiful elements and papers then I can show you. Please enjoy this quickpage though and don’t forget to pop over to Scrapbrat’s store!

Ik heb deze quickpage voor jullie gemaakt, onderwijl nadenkend wat ik zou gebruiken om jullie een goed idee te geven van wat er allemaal in deze kit zit. Dat is dus niet gelukt, je zult toch echt de kt moet kopen om een volledig beeld te krijgen, want er zijn gewoon zoveel meer mooie elementen en papers in deze kit dan ik kan laten zien. Veel plezier met deze quickpage en vergeet niet even een kijkje te nemen in de winkel van Scrapbrat Designs!

***Download***

{ 10 comments… add one }

 • Donna 18 March 2012, 3:02 pm

  This looks like a beautiful kit…I’m off to check out her store! Thanks for the QP!!

 • Scrapbrat Designs 19 March 2012, 11:00 am

  Toiny,you did a fantastic job on the QP,thank you!Think I should recruit you as a ct member hahahaha!

 • Judy 19 March 2012, 2:25 pm

  Thank you so much!

 • Ann 19 March 2012, 3:39 pm

  Beautiful — Thanks so much!!

 • Carol 20 March 2012, 6:22 am

  Thank you very much for this gorgeous QP. Love it.

 • SMARTIES 20 March 2012, 5:50 pm

  merci beaucoup
  tres joli travail

 • Lili dAix 7 April 2012, 7:02 pm

  Splendide !!! Merci ♥

 • Linda V 26 June 2012, 10:56 pm

  Thank you for sharing your beautiful work.

 • grammadiane 26 June 2012, 11:34 pm

  How Beautiful….Thank You for this lovely Gift…

 • Jackie 27 June 2012, 6:47 am

  Thank for you wonderful kits.

Leave a Comment

*