PDA

View Full Version : Newbie needing help!


momofgjc
06-15-2008, 12:14 PM
I have my clutter it up challenge ready to upload but I can not find an upload link in the gallery. What am I doing wrong? It shows me logged in. TIA :)

Lori11941
06-15-2008, 01:47 PM
When you're logged on, this is what you should see in the upper right corner:

http://www.stoneaccentsstudio.com/newsletter/GalleryUpload.jpg

momofgjc
06-15-2008, 10:59 PM
Lori this is what I am seeing

<a href="http://smg.photobucket.com/albums/v249/momofgjc/?action=view&current=screenshot.jpg" target="_blank"><img src="http://img.photobucket.com/albums/v249/momofgjc/screenshot.jpg" border="0" alt="Photobucket"></a>

momofgjc
06-15-2008, 11:01 PM
Let's try this again *L*
http://smg.photobucket.com/albums/v249/momofgjc/?action=view&current=screenshot.jpg

momofgjc
06-15-2008, 11:04 PM
Sorry I don't know how to post the pic in here...but if you click on that link you will see my screen shot. That might help...it shows me logged in but there is no upload link.

nighty
06-16-2008, 05:21 AM
I've had this problem in another gallery,
you can try to logout and then login again,
sometimes that work
or try to click on the button "my photos" (it's on the left side)
most of the time the upload button appeared after that.

if you try to post pictures uploaded to photobucket
copy the link where it says IMG Code
it's the bottom link
if you don't find it post like this: .....link......

or you uuse the button on top of the field where you type in,
it looks a little bit like a postcard and if you go with your mouse on it it says : insert image.
if you click it a small window pops up and you paste your link in there.

i hope i could help you

Lori11941
06-16-2008, 09:15 AM
Hmm, that's strange, because I can see you are logged in. Try Nighty's suggestion and, while in the gallery, log out and log back in. In the meantime, I'll see what I can find out. Janalyn, our resident gallery and forum expert is on vacation, but checking in, so maybe she'll have some ideas.

momofgjc
06-16-2008, 03:43 PM
It's fixed now! Thanks for checking on it. I had never gotten an authorization email I guess, even though I was able to post in the forums I couldn't post in the gallery. I had an authorization email waiting in my inbox today and as soon as I clicked on it my upload button appeared!!

chrislet
02-01-2009, 12:35 AM
Your picture at the beginning for where to select the upload, cleared up a lot of confusion for me. Thanks.