Thread: PayPal
View Single Post
  #3  
Old 03-19-2011, 05:11 AM
Renee's Avatar
Renee Renee is offline
theStudio CT
 
Join Date: Jun 2009
Location: Netherlands
Posts: 7,285
Default Re: PayPal

Ik hoor veel van mensen dat ze hun rekening aan PayPal koppelen. Dat is handiger zegt men. Ik lees echter dat PayPal geld kan blokkeren als ze denken dat er iets niet klopt.
Is het dan wel verstandig om je rekening aan PayPal te koppelen?
Kan PayPal dan ook bij je gewone bankrekening komen?

Als wat ik lees klopt dan blijkt PayPal niet altijd goede redenen te hebben om geld te blokkeren en zijn ze vrij moeilijk als er eens iets niet klopt.

Ook snap ik niet helemaal wat nu de kosten zijn als je iets betaald bij een buitenlandse shop. Komt hier nu wel of niet wat extra's overheen?

Als ik dit doe dan wil ik gewoon zo'n privé account, ik ben niet van plan grote dingen te kopen of zo, maar soms zijn er van die dingen die alleen met PayPal kunnen.
Zo kan ik nu bijvoorbeeld een gratis fotoboek bestellen, ik hoef dan alleen de verzendkosten te betalen, maar dat kan alleen via PayPal.
Alleen wil ik natuurlijk geen risico lopen, althans niet meer dan normaal.

Ik had mij voorgesteld dat je zo'n account neemt en dat je daar bijvoorbeeld 20 euro op stort. Van dat geld kun je dan dingen betalen en is het op dan kun je gewoon niets kopen. Lijkt me vrij eenvoudig, maar als ik dan ga lezen op hun site en lees dat ze ook bij je gewone rekening kunnen komen dan vind ik dat een beetje eng.

Er zijn echter wel veel meer klachten van mensen die verkopen dan van mensen die gewoon kleine dingetjes kopen.

Ik vind dit soort dingen altijd een beetje eng hoor, het heeft ook een hele tijd geduurd voordat ik met internet bankieren ben begonnen. Het internet is leuk, maar soms.....

In elk geval vast bedankt voor je info!

Groetjes Jeannette

p.s. Kom je volgende week zondag ook naar het digi event?
__________________Creative for
The Studio, Feli Designs, Berna Datema, Joelle Designs, Crowabout StudioB, Marta van Eck, Studio Manu, Rucola Designs, Pinklotty Designs

Reply With Quote