Go Back   theStudio > Welcome to theStudio! > About theStudio

About theStudio Learn about our scrappy home on the web, ask a question or grab a blinkie!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-21-2014, 10:48 AM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,860
Default No Info on my layouts?

I just uploaded for Café in Paris layouts for my CT work and all the info about what kits I used did not show up???? I deleted all four layouts, went back and did it all over again and info is still not there??? What has happened??? Can someone help me? Thanks so much.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2014, 10:55 AM
yorkiemom's Avatar
yorkiemom yorkiemom is offline
theStudio CT
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa, Florida
Posts: 3,455
Default Re: No Info on my layouts?

I've had that problem many times but I've never been able to figure out how to fix it! Let me know if you do.
__________________
Norma
My Gallery



Reply With Quote
  #3  
Old 04-21-2014, 02:19 PM
PamR's Avatar
PamR PamR is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2007
Location: NE Texas
Posts: 3,830
Default Re: No Info on my layouts?

Try waiting until the 2nd screen to put in the credits. Sometimes in the first screen, it will cut them off.
__________________

Reply With Quote
  #4  
Old 04-21-2014, 03:23 PM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,860
Default Re: No Info on my layouts?

I thought of that too, Pam, and tried it and it still didn't work. Now here's the crazy part. I have since put four more layouts into the gallery----NO PROBLEMS!! So I went back and tried one of my Café in Paris layouts yet again, and still cannot get any kit info to show up!!! This is my CT work so I am stumped as to what to do.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-21-2014, 04:59 PM
6grand's Avatar
6grand 6grand is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: May 2010
Location: Alberta, Canada
Posts: 1,379
Default Re: No Info on my layouts?

Nancy, I PM'd Toiny about this about three weeks ago. She is aware of the problem. I CT for a couple designers too and find it frustrating not to be able to list the credits. I have tried posting in the comment section - sometimes it lets me other times it won't let me post a comment either.
I have tried keeping my credits short and sweet and never add any special type characters.
Hopefully it will get fixed soon.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-21-2014, 05:49 PM
jimmyrose's Avatar
jimmyrose jimmyrose is offline
Chit Cat
 
Join Date: Sep 2009
Location: East Texas
Posts: 12,471
Default Re: No Info on my layouts?

Every month I put in 10 recipe cards and never have any trouble. This month I had the very same problem you are describing. I tried to go back and edit and I tried to put the credits into the comment section too. I could not do either. I felt really awful about it, as Maurine works so much on this challenge, as do all of the designers. I put what I could in the challenge thread. A few days later I tried to edit the cards in the gallery again and still could not. I was able to leave comments on other pages. Just not on those.
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 04-21-2014, 06:47 PM
mootscrapper's Avatar
mootscrapper mootscrapper is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Nov 2012
Location: Western Australia
Posts: 2,260
Default Re: No Info on my layouts?

Quote:
I thought of that too, Pam, and tried it and it still didn't work. Now here's the crazy part. I have since put four more layouts into the gallery----NO PROBLEMS!! So I went back and tried one of my Café in Paris layouts yet again, and still cannot get any kit info to show up!!! This is my CT work so I am stumped as to what to do.
Maybe the gallery has trouble reading French
__________________



Reply With Quote
  #8  
Old 04-21-2014, 06:53 PM
britnkaysmemaw2's Avatar
britnkaysmemaw2 britnkaysmemaw2 is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Sep 2008
Location: Belleville, Illinois
Posts: 2,115
Default Re: No Info on my layouts?

Make sure you have no special characters like ? / ; "".
All those are stopping the credits from showing up.
I have this same problem on another site I belong too, and once any of those type characters are removed the descriptions show up.
__________________


[/CENTER]
Reply With Quote
  #9  
Old 04-22-2014, 08:40 AM
PamR's Avatar
PamR PamR is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2007
Location: NE Texas
Posts: 3,830
Default Re: No Info on my layouts?

Hmmm, sounds like gremlins in the gallery. So far I haven't had a problem, but will double check from now on. Weird.
__________________

Reply With Quote
  #10  
Old 04-22-2014, 09:40 PM
jilbert's Avatar
jilbert jilbert is offline
theStudio Designer
 
Join Date: Jul 2012
Location: Livermore, California -- home of the famous light bulb
Posts: 4,006
Default Re: No Info on my layouts?

Cathy's right ... The problem is with the special characters ... if you typed cafe as café, it won't work ... just type cafe. I ran into the issue after uploading a bunch of stuff ... half worked and half didn't. Sure enough, half of them had cafe spelled café. I changed the spelling and things worked. So it's those special characters ... stay away from them.
__________________
Reply With Quote
  #11  
Old 04-23-2014, 06:40 AM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,860
Default Re: No Info on my layouts?

Hummmmm---I don't recall using any special characters, but I will certainly go back and try again. Like jimmyrose said, the designers put so much work into their kits, it's sad not to see the credits, especially with something like the Café in Paris Collab where I use lots of different designers for my layouts.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-23-2014, 07:07 AM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,860
Default Re: No Info on my layouts?

THANK YOU; THANK YOU; THANK YOU!!! It worked. I didn't even put in a period, comma, NOTHING!!! So that is the answer!!!! Now my designers have their proper credits for their beautiful work!!!
Reply With Quote
  #13  
Old 04-23-2014, 10:19 PM
britnkaysmemaw2's Avatar
britnkaysmemaw2 britnkaysmemaw2 is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Sep 2008
Location: Belleville, Illinois
Posts: 2,115
Default Re: No Info on my layouts?

Glad I helped! "Quotes" in a title are a big no no by the way!
It won't let you upload with them!
__________________


[/CENTER]
Reply With Quote
  #14  
Old 05-01-2014, 08:33 AM
yorkiemom's Avatar
yorkiemom yorkiemom is offline
theStudio CT
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa, Florida
Posts: 3,455
Default Re: No Info on my layouts?

I put up three this morning and no descriptions are showing. I don't remember putting any special characters in though...now I have to go back and write them all up again! Frustrating.
__________________
Norma
My Gallery



Reply With Quote
  #15  
Old 05-01-2014, 08:40 AM
yorkiemom's Avatar
yorkiemom yorkiemom is offline
theStudio CT
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa, Florida
Posts: 3,455
Default Re: No Info on my layouts?

I just went back in and took out the comma in Valentina's Creations and it worked this time. Is that a special character? LOL!
__________________
Norma
My Gallery



Reply With Quote
  #16  
Old 05-01-2014, 08:58 AM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,860
Default Re: No Info on my layouts?

I have learned to copy all my descriptions into WordPad until I see that everything uploaded ok!! But the funny thing is on my last batch of uploads, there were special characters in my descriptions but everything uploaded ok. I wonder if its just in the title??
Reply With Quote
  #17  
Old 05-01-2014, 09:03 AM
yorkiemom's Avatar
yorkiemom yorkiemom is offline
theStudio CT
 
Join Date: Jul 2012
Location: Tampa, Florida
Posts: 3,455
Default Re: No Info on my layouts?

I have commas in the keywords and they worked...so maybe it is in the title.
__________________
Norma
My Gallery



Reply With Quote
  #18  
Old 07-17-2014, 09:18 PM
mshawnee1 mshawnee1 is offline
theStudio Scribbler
 
Join Date: Aug 2007
Location: Michigan
Posts: 57
Default Re: No Info on my layouts?

I just had the same problem, with no information showing up in the gallery. I went to the forum thread and linked the layout, and put the credits in the forum thread, which were linked to the store products. Copied this and went back to the gallery, pasted it under my layout and it worked. Seems like a long workaround, but like somebody else said, I keep all my credits in a word doc just in case.
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 07-20-2014, 10:58 AM
GrannieEv's Avatar
GrannieEv GrannieEv is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: Mar 2013
Location: Carroll County, Maryland
Posts: 1,484
Default Re: No Info on my layouts?

I use all kinds of ... ;;; - - - in my descriptions with no problem ever SO maybe it is just in the title
Reply With Quote
  #20  
Old 07-20-2014, 10:34 PM
jilbert's Avatar
jilbert jilbert is offline
theStudio Designer
 
Join Date: Jul 2012
Location: Livermore, California -- home of the famous light bulb
Posts: 4,006
Default Re: No Info on my layouts?

Special characters can show up if you do a cut/paste from a word processing application like Word (they're hidden, but they're there). The special characters do not include English punctuation characters. It's the characters like I mentioned earlier ... don't use café, use cafe.

If you are have issues with a particular description, please PM me with the following information:

What application you were doing a copy/paste from?
What was your description?
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:27 PM.