Go Back   theStudio > Just for FUN! > General Chatter

General Chatter If you have something to say this would be the place to do it. Post anything you want here and if I get enough of a certain subject I will set up a forum for it, Thanks, Toiny

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-06-2014, 09:54 AM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,874
Default Need help with avatar!

OK, I'm doing something wrong, although I thought I was doing what I always do. I go to Edit Avatar, go down to Option 2, hit the browse button, choose a photo that is in the right size and click on the photo so the info appears in the Browse box and click Save Changes. What I get is that little black box with the "x" in it that you see here in my post where my avatar should be. I even tried uploading the photo to PhotoBucket and go that way and it still doesn't work. What am I doing wrong??????
Reply With Quote
  #2  
Old 01-06-2014, 04:46 PM
manu79's Avatar
manu79 manu79 is offline
theStudio Designer
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,594
Default Re: Need help with avatar!

I have had this before one time. I went back and deleted the one I had up ("Do not use an avatar") and then uploaded again. Also there's a difference between Avatar and profile picture - also in size - are you in the right edit?
__________________

Reply With Quote
  #3  
Old 01-06-2014, 05:38 PM
NancyP's Avatar
NancyP NancyP is offline
theStudio CT
 
Join Date: Nov 2009
Location: NE Michigan, below the bridge.
Posts: 5,874
Default Re: Need help with avatar!

Not quite sure what you mean? I click on the little "Quick Links" arrow. From the drop down box I click on "Edit Options". In the new window I go down the left hand side and click on "Edit Avatar".
At the bottom of that screen are two options. I use option 2, going to My Pictures to click on what I want to use for an avatar. I make sure the picture is either 150 by 150 pixels or smaller than 39KBs. I click on the photo and the information pops up in the box next to the word BROWSE. I click save and get the black box with the x in it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.