Go Back   theStudio > Welcome to theStudio! > About theStudio

About theStudio Learn about our scrappy home on the web, ask a question or grab a blinkie!

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-31-2009, 09:53 PM
Joba2's Avatar
Joba2 Joba2 is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,983
Default Intermittent trouble logging in

JUst wondering if anyone else is having this trouble. Sometimes I come to the site & have no problems logging in at all. Other times I login & get a window thanking me for logging in & redirects me to the forum or gallery but when I get there I am not logged in. I can read everything but can't post etc. I try to re log in several times & get the same result. This has been going on for awhile now.But now with the birthday party games etc. I am afraid I maybe not be able to log in when I need to. I was logged in earlier today & posted in the forums;then this eve I tried to log in to fix my SAS BD blinkie I couldn't get logged in again. Now I got in so thought I better write a post about it so you know what is happening if I can't respond to BD games etc as I need to.
Am I alone in this predicament? I tried refreshing page but that doesn't seem to help.Any suggestions??
__________________










Reply With Quote
  #2  
Old 08-31-2009, 11:13 PM
Ambowife Designs's Avatar
Ambowife Designs Ambowife Designs is offline
theStudio Designer
 
Join Date: Aug 2007
Location: Temora, Country NSW, Australia
Posts: 16,924
Default

Hmm All I can suggest is maybe ditching your cookies and temporary internet files then opening a new browser and trying again Joba2, You've been a member here forever so it wouldn't be anything to do with email verification. I know I have looked like I am not logged in in the gallery and as soon as I click on a layout to look at it, suddenly the top says I am logged in, really strange. Thanks for letting us know Hun.
I hope it comes right soon.
Tracy
__________________


~~ Tracy ~~
Studio Designer~Creative Team and QC Liason


Reply With Quote
  #3  
Old 09-01-2009, 01:11 AM
Amberpony's Avatar
Amberpony Amberpony is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Apr 2008
Location: Nevada City, CA Winter 2013
Posts: 4,732
Default

I have the same problem this week
Reply With Quote
  #4  
Old 09-01-2009, 07:17 AM
kimberkatt's Avatar
kimberkatt kimberkatt is offline
theStudio Party Girl
 
Join Date: Aug 2007
Location: Massachusetts
Posts: 10,156
Default

I have this problem with the gallery... I have to clear my temp internet files or Cache (whichever browser you use) and it usually works!

Let us know if this fixes the problem or not, okay? Thanks!
__________________
Kimberly
*avatar created by Elaina, aka nightshadow ( her!)
Reply With Quote
  #5  
Old 09-01-2009, 07:29 PM
janieinMN's Avatar
janieinMN janieinMN is offline
theStudio Artist
 
Join Date: Jan 2009
Location: Minnesota USA
Posts: 123
Default

same here -- sometimes takes as many as 4-5 login attempts -- it flashes with the successful message, then it goes to not seeing me... can't post, upload, etc.

there are a couple other galleries with the same issue -- so i wonder if it's in the system further up... cuz those galleries have the same login process & menus, etc.

js
__________________
janieinMN

<'///><
Isaiah 40:31


my BLOG

—CT'ing' for—
MagsGraphics, Red Ivy Design, Binty Designs, Eirene Designs, Circle of Life Scraps, Milly Dee Designs

Reply With Quote
  #6  
Old 09-02-2009, 03:58 AM
Toiny's Avatar
Toiny Toiny is offline
theStudio Owner
 
Join Date: Sep 2008
Location: Germany
Posts: 9,790
Default

Yep. It's a software issue, there is a new version out & I'm working with customer service on the best time to install it. A little hesitant to install new software in the middle of our busiest month!

In the meantime, it is a huge pain, but clearing cookies and relogging in (yep, 4-5 times sometimes!) seems to be the only fix till I brave the update.

Fingers crossed! I'll post when it's done.

Smooches,

Toiny
__________________
---------------







my email
Reply With Quote
  #7  
Old 09-02-2009, 07:42 AM
kimberkatt's Avatar
kimberkatt kimberkatt is offline
theStudio Party Girl
 
Join Date: Aug 2007
Location: Massachusetts
Posts: 10,156
Default

:eek: Updates?!! during our Birthday Bash?!!! :eek:

Just kidding... :p

I have the same problem at other sites, too! most times it only take clearing out the cache once, but sometimes I have to do it repeatedly... diligence, I say! Or stubbornness! :p
__________________
Kimberly
*avatar created by Elaina, aka nightshadow ( her!)
Reply With Quote
  #8  
Old 09-02-2009, 12:52 PM
Joba2's Avatar
Joba2 Joba2 is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,983
Default

Glad to know I am not alone in this!! Will try clearing cache etc.next time happens.Actually it is time to do computer maintainance anyway--defrag etc.
__________________










Reply With Quote
  #9  
Old 09-02-2009, 06:36 PM
Amberpony's Avatar
Amberpony Amberpony is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Apr 2008
Location: Nevada City, CA Winter 2013
Posts: 4,732
Thumbs up

Toiny
Thanks for not Updating During the Party
That was so Frustrating Last Year!!!!!!!!
Reply With Quote
  #10  
Old 09-04-2009, 01:56 AM
violethare's Avatar
violethare violethare is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: Aug 2008
Location: Maryland
Posts: 1,200
Default

This has happened to me all day today, I can get on and off the forums usually by just signing in a second time, but I have not been able to log into the gallery at all, I have cleared my cache and tried to log in again and just get the "thanks for logging in violethare" screen, but then on the main screen I am not logged in--have tried more than 5x in a row and still nothing
__________________
My Blog
Reply With Quote
  #11  
Old 09-04-2009, 04:35 AM
Amberpony's Avatar
Amberpony Amberpony is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Apr 2008
Location: Nevada City, CA Winter 2013
Posts: 4,732
Default

Quote:
Originally Posted by violethare View Post
This has happened to me all day today, I can get on and off the forums usually by just signing in a second time, but I have not been able to log into the gallery at all, I have cleared my cache and tried to log in again and just get the "thanks for logging in violethare" screen, but then on the main screen I am not logged in--have tried more than 5x in a row and still nothing
Oh I hate it when that happens. :eek: It has happened to me several (bunch of times)
Today is a better day. Try again.
Reply With Quote
  #12  
Old 09-04-2009, 07:49 AM
kimberkatt's Avatar
kimberkatt kimberkatt is offline
theStudio Party Girl
 
Join Date: Aug 2007
Location: Massachusetts
Posts: 10,156
Default

I have discovered that you need to sign in to the forum FIRST, then navigate to the gallery... this will keep you signed into the gallery! HTH!
__________________
Kimberly
*avatar created by Elaina, aka nightshadow ( her!)
Reply With Quote
  #13  
Old 09-04-2009, 11:45 PM
darlingina's Avatar
darlingina darlingina is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Aug 2007
Location: Central Oklahoma
Posts: 2,289
Default

I experience the same login problems often and it is frustrating. I hope it gets fixed as well. Must say it is very, very nice to see you though Joba!
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 09-07-2009, 10:26 PM
Joba2's Avatar
Joba2 Joba2 is offline
theStudio Picasso
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,983
Default

Thanks Darlingina I remember all the fun animations you posted last year for the birthdaybash.They were so much fun!!
__________________










Reply With Quote
  #15  
Old 09-07-2009, 11:08 PM
darlingina's Avatar
darlingina darlingina is offline
theStudio Monet
 
Join Date: Aug 2007
Location: Central Oklahoma
Posts: 2,289
Default

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.